xx

KARMATRENDZ

The idea of the project is to capture south light exposure on an eastwest lot by splitting and offsetting the second floor of a narrow and  deep infill house. The offset between the two levels in section becomes  an opening that allows the south light into the main floor and in plan it  becomes a void that allows a straight cascading stair to pass through.

View original post 114 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s